Varovanje zasebnosti in pogoji uporabe

Varovanje zasebnosti in piškotki

LEO klub Celjski vitezi se zavezuje, da bo varovalo Vašo zasebnost in storilo vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah. Obveščanje bo potekalo samo do Vašega preklica. LEO klub Celjski vitezi. nima namena in ne bo pošiljalo sporočil in obvestil z neprimerno vsebino.

Naše spletne strani vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetjih ali oseb.LEO klub Celjski vitezi. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

LEO klub Celjski vitezi si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Piškotki na strani leoceljskivitezi.si

  • plg_system_eprivacy - piškotek ki se ustvari če se strinjate z uporabo le-teh - trajanje 30 dni,
  • sejni piškotek - za vsako sejo se ustvari unikatno ime - traja samo za čas seje,
  • _ga - 2 leti - Google Analytics,

O piškotkih na splošno

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, ...)

Pogoji uporabe

S temi pogoji (Pogoji) LEO klub Celjski vitezi, določa pravice in obveznosti upravljavca ter uporabnikov oz. obiskovalcev spletnih strani pod domenami www.leoceljskivitezi.si. LEO klub Celjski vitezi lahko kadarkoli spremeni ali dopolni te Pogoje, kar stori s spremembo na ustrezni Spletni strani LEO kluba Celjski vitezi. V primeru spremembe ali dopolnitve, ki se nanaša na upravljanje ali druge posege povezane s piškotki in je v skladu z veljavno zakonodajo potrebno o spremembi uporabnike obvestiti na drugačen način in/ali ponovno pridobiti ustrezna soglasja za uporabo piškotkov, bo LEO klub Celjski vitezi tako spremembo objavil posebej, na predpisan način.

Uporabnik je vsaka fizična ali pravna oseba, ki z uporabo spletnega brskalnika dostopa do Spletnih strani LEO klub Celjski vitezi.
Upravljavec je LEO klub Celjski vitezi, Krekov trg 4, SI-3000 Celje, vpisan pri Okrožnem sodišču v Celju.

Delovanje Spletnih strani LEO kluba Celjski vitezi in omejitev odgovornosti

Upravljavec Spletnih strani LEO kluba Celjski vitezi si bo prizadeval, (vendar ne zagotavlja) zagotoviti nemoteno in brezhibno delovanje Spletnih strani LEO kluba Celjski vitezi, ažurnost vsebin na Spletnih straneh LEO klub Celjski vitezi in vzpostavitev delovanja Spletnih strani LEO kluba Celjski vitezi v primeru izpada delovanja.

LEO klub Celjski vitezi ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi uporabniku ali katerikoli drugi osebni nastala zaradi ali ob obisku Spletne strani LEO kluba Celjski vitezi, ne glede na razlog nastanka škode, razen v primeru, ko je nastala škoda posledica velike malomarnosti ali naklepnega ravnanja upravljavca.

Pravice intelektualne lastnine

Uporabnik ne glede na obseg in/ali vrsto dejanj oz. interakcij s Spletnimi stranmi LEO kluba Celjski vitezi ne pridobi nobene pravice intelektualne lastnine v zvezi z vsebinami, arhitekturo, designom ali drugimi elementi Spletnih strani LEO kluba Celjski vitezi. Vsi in vsakršni elementi Spletnih strani LEO kluba Celjski vitezi so zavarovane z avtorskimi in/ali drugimi pravicami intelektualne lastnine, ne glede na dejstvo ali so take pravice posebej razvidne iz ustreznih javnih registrov (npr. patent, model, znamka) ali ne. Uporaba elementov Spletnih strani LEO kluba Celjski vitezi za katerikoli drug namen kot je seznanitev z njihovo vsebino, zlasti s ponudbo in uporabo storitev, ki jih nudi LEO klub Celjski vitezi, je brez vnaprejšnjega pisnega soglasja LEO kluba Celjski vitezi prepovedana. V primeru, da se na Spletni strani LEO kluba Celjski vitezi nahaja zaščitena blagovna ali storitvena znamka, ki ni v lasti LEO klub Celjski vitezi, je taka registrirana znamka last njenega lastnika in se šteje, da je objavljena s soglasjem takega lastnika oz. je objavljena v skladu s pravili za uporabo blagovnih znamk, ki veljajo za tako znamko ali drugo pravico intelektualne lastnine.

Dovoljena uporaba

Spletna mesta LEO kluba Celjski vitezi ni dovoljeno uporabljati za katerikoli drug namen ali način od dovoljenih namenov uporabe. Dovoljen namen in/ali način uporabe Spletnega mesta LEO kluba Celjski vitezi je uporaba s standardnim spletnim brskalnikom preko protokola http, za namen informiranja o ponudbi, pogojih, dogodkih, novicah in vsebini storitev LEO kluba Celjski vitezi. Vsa in vsakršna drugačna uporaba je prepovedana.

V primeru nedovoljene uporabe kateregakoli Spletnega mesta LEO kluba Celjski vitezi lahko upravljavec na kakršenkoli tehnično izvedljiv način prepreči ali omeji uporabo Spletnega mesta LEO kluba Celjski vitezi takemu uporabniku. To določilo ne posega in ne zmanjšuje pravice Upravljavca do drugih z veljavno zakonodajo dopuščenih ukrepov, vključno a ne omejeno na prijavo na ustrezne organe oz. organizacije ipd.

Predlogi, reklamacije, pritožbe in reševanje sporov

Uporabniki kakršenkoli reklamacije, pritožbe ali predloge lahko naslovijo na kontaktni elektronski naslov, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vsi spori, ki izhajajo iz uporabe Spletne strani LEO kluba Celjski vitezi se rešujejo v skladu s pravnim redom republike Slovenije. Za reševanje sporov, ki niso rešeni s postopkom iz prejšnjega odstavka tega člena, je pristojno stvarno pristojno sodišče v Celju, Republika Slovenija.

Končne določbe

Ti Pogoji začnejo veljati z dnem objave na vsaki izmed Spletnih strani

Celje, 10.02.2014
LEO klub Celjski vitezi