V SOBOTO, 5.11.2016 ob 19:30 uri, se bo v dvorani Celjskega doma v Celju ponovno odvijal dobrodelni večer smeha.

O DOGODKU
Odlično predstavo »STARO ZA NOVO« je najlažje povzeti nekako takole:
O staranju. O mladosti. O tehnologiji. O ljubezni. Kdo se na koga šlepa? Kdaj lahko rečemo, da smo stari in do kdaj smo mladi? Na kom zares stoji svet? Lahko stari in mladi sploh živijo v sožitju?

Komedija STARO ZA NOVO se na sproščen in duhovit način loteva večne tematike sinergije mladih in starih, (ne)sprejemanja moderne tehnologije in (ne)soočanja s hitrim tempom življenja – pa tudi aktualne teme zapuščine ene generacije drugi.

NAMEN ZBRANIH SREDSTEV
Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena mali Neli iz Podloga pri Šempetru, 4-letni deklici, rojeni kot dvojčici, ki se že od rojstva ni razvijala tako kot ostali zdravi otroci. Njen celostni razvojni zaostanek jo ovira tako na gibalnem kot tudi duševnem področju. Shodila je s tremi leti in pol in danes hodi s pomočjo ortoz, ne govori in tudi za ostala vsakodnevna opravila potrebuje pomoč odrasle osebe.
Zanjo so zato koristne vsakršne dodatne intenzivne terapije, ki jih razvojna ambulanta ne more zagotoviti in ki ji resnično pripomorejo k hitrejšemu razvojnemu napredku in njeni samostojnosti.

Prosimo vas, da besedo o predstavi ponesete okoli in o njej obvestite svoje sodelavce, prijatelje in znance, lahko pa z vstopnicam za dobrodelni večer smeha nagradite svoje bližnje.

NAKUP VSTOPNIC
Vstopnice so na voljo v Apoteki pri teatru (celjska tržnica), v poslovalnici turistične agencije Palma v Planetu Tuš (Mariborska 128), pri članih Leo kluba Celjski vitezi in pred samo predstavo na vhodu v dvorano! Dobrodelni prispevek znaša 15 €.

DODATNE INFORMACIJE
Za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo na 041 514 118 (Klemen Žugelj), ter preko maila na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in veseli bomo vaše udeležbe in s tem pomoči pri izvedbi projekta.