V mesecu decembru, ki je mesec gorečih pričakovanj, pravljičnih skrivnosti in iskrenih radosti, smo člani Leo kluba Celjski vitezi v samem mestnem središču Celja trikrat pripravili dobrodelno stojnico s kuhanim vinom, medico in božičnim čajem.

V pravih zimskih razmerah so se lahko vsi Celjani prišli pogret in so s svojim prispevkom pomagali tistim, ki so v socialni stiski.

Vitezi smo še enkrat več dokazali, kaj pomeni viteško srce in da nas tudi nizke zimske temperature ter sneženje nista ovirala pri našem skupnem cilju, nekomu pomagati. Skupaj smo zbrali 1000€. Podarili jih bomo družinam z majhnimi otroki iz Šentjurja, ki nujno potrebujejo finančna sredstva za hrano in šolske potrebščine. Del zbranih sredstev pa bomo podarili tudi mlademu moškemu iz Celja, ki si po zdravljenju odvisnosti počasi ureja življenje. Verjamemo, da si zasluži človeka dostojno življenje, ki pa si ga s trenutnim socialnim položajem ne more privoščiti.

Samo s skupnimi močmi smo dosegli, da je bil letošnji izkupiček iz stojnic res izjemen. Člani Leo kluba Celjski vitezi sporočamo, da že pripravljamo nove projekte za leto 2011 V novem letu želimo vsem čim več topline v srcu in lepih nasmehov na obrazu.