Dobrodelni večer smeha - komedija Mame

22 November 2015
Zadetkov: 2107
Dobrodelni večer smeha - komedija Mame

V nedeljo, 22.11.2015 ob 18.00 uri, se bo v dvorani Celjskega doma v Celju ponovno odvijal dobrodelni večer smeha. Odlično predstavo »Mame« je najlažje povzeti nekako takole:

Pet še vedno mladih mamic ukrade noč svoji družini, da si privoščijo sproščeno druženje. Skozi poplavo "ženskega čveka" spoznamo njihove poglede na vzgojo, kariero, zdravo prehrano, moške in seks. Sočutne in skrbne, sproščene in odkrite, divje , jezne in razuzdane nam brez dlake na jeziku, predvsem pa brez otrok, nalijejo čistega vina, ki spremeni marsikateri pogled na materinstvo.


Pod režijsko taktirko Tijane Zinajić (ki tudi igra v predstavi) odkrito spregovorijo še Vesna Pernarčič, Barbara Medvešček, Vesna Slapar, Ana Urbanc (ki je na Dnevih komedije Celje 2015 prejela nagrado Žlahtna komedijantka 2015*), v alternacijah Nina Valič in Saša Mihelčič

Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena Zali, ki je bila rojena kot nedonošenka 3 mesece prezgodaj. Ima težjo obliko cerebralne paralize s prizadetostjo spodnjih okončin, tako, da je njeno gibanje močno omejeno. Samostojno ne hodi, potrebuje invalidski voziček in pomoč odrasle osebe. V mesecu februarju 2016 je pri njej predvidena operacija v ZDA, s katero bi zmanjšali spastičnost spodnjih okončin in ji omogočili boljše gibanje. Po operaciji so vsaj dve leti potrebne intenzivne nevrofizioterapevtske obravnave vsaj 5x tedensko, ki jih v celoti verjetno ne bomo mogli pokriti v okviru razvojne ambulante in bi starši darovana sredstva porabili za privatne terapije.

Vstopnice so na voljo v Apoteki pri teatru, v TICu Celje, v poslovalnici turistične agencije Palma v Planetu tuš in pri članih Leo kluba Celjski vitezi!

Dobrodelni prispevek znaša 15€.

Dodatne informacije na: 041 311 797
Doatne informacije o predstavi: http://www.sititeater.si/sl/predstave/mame/

Pridi tud ti in se nasmej z nami za Zalo!
Skupaj smo močnejši!

POMAGAMO!