Dobrodelni LEO večer smeha: "MULC VAS GLEDA!"

11 November 2014
Zadetkov: 2098
Dobrodelni LEO večer smeha: "MULC!"

V nedeljo, 30.11.2014 ob 18.00 uri, se bo v dvorani Narodnega doma v Celju odvijal dobrodelni večer smeha. V monokomediji Mulc vas gleda nam bo Bojan Emeršič spregovoril o svetu odraslih, pasteh sodobne vzgoje, odnosih v družini in prvi ljubezni skozi otroške oči z zvrhano mero navihanega humorja.

Že smo slišali izpoved sveže pečenega fotra in se smejali tegobam starega fotra, zato je zdaj čas, da besedo dobi mulc. O svetu odraslih, pasteh sodobne vzgoje, odnosih v družini in prvi ljubezni nam bo skozi otroške oči z zvrhano mero navihanega humorja spregovoril Bojan Emeršič kot Mulc.
Gre za monokomedijo, pa vendar v predstavi nastopajo vse ključne osebe, ki navihanemu mulcu poskušajo razložiti pravila sveta. Pogled na odrasle tako razkriva vrsto nasprotujočih si zgledov, ki vendarle dajejo misliti, da vse pa le ni tako črno-belo. Predstavo, ki je nastala po besedilu Roka Vilčnika in Bojana Emeršiča, režira Jaša Jamnik.

Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena 3-letnemu Vidu iz Šentjurja, ki se je rodil z okvaro na možganih (ima vodenoglavost oziroma hidrocefalus). Obiskuje sicer predpisane terapije, ki so tudi sofinancirane iz proračuna. Na žalost pa država finančno ne podpira bolj nekonvencionalnih terapij, zato smo se odločili pomagat in Vidu priskočit na pomoč pri financiranju terapij s konji (hipoterapije).

Slednje so se že velikokrat izkazale za zelo koristne in lahko bistveno pripomorejo k napredku. Otrok je namreč v stiku s konjem, ga jezdi, se ga uči negovati. Cilj terapije je predvsem ta, da otrok spoznava novo okolje. Primoran se je prilagoditi, hkrati pa vaja s konji predstavlja izjemno veliko veselje in navdaja otroka z občutki sreče.

Vstopnice so na voljo v Apoteki pri teatru, v TICu Celje, v poslovalnici turistične agencije Palma v Planetu tuš in pri članih leo kluba celjski vitezi!

Dobrodelni prispevek znaša 15€.

Dodatne informacije na: 041 360 853 (Bojan) ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Pridi tud ti!
Skupaj smo močnejši!
POMAGAMO!