26 Oktober 2019
Zadetkov: 892
V četrtek, 7.11.2019 ob 20:00 uri, se bo v modri dvorani Celjskega sejma odvijal ponovno tradicionalni dobrodelni večer smeha, ki ga organizira Leo kljub Celjski vitezi. Zabavala nas bosta stand-up komika Gašper Bergant in Aleš Novak, ki nas bosta s svojimi šalami nasmejala do solz. Zbrana sredstva bodo namenjena pomoči potrebnim. Vljudno vabljeni! Vstopnice: Lekarna Hus, Turistična agencija Palma Celje, pri članih Leo klub in na dan dogodka pred dvorano.
02 Januar 2019
Zadetkov: 1082
Kot že tradicionalno smo se v Leo klubu Celjski vitezi tudi letos potrudili in na otroške oddelke Splošne bolnišnice Celje pripeljali dobrega moža Miklavža. Skupaj z njim smo 5. decembra že 20. leto zapored obdarovali otroke in mladostnike po različnih oddelkih in jim s tem vsaj malo popestrili bivanje v bolnišnici. Z veseljem lahko trdimo, da je dogodek izpolnil pričakovanja, saj je Miklavž z darili razveselil lepo število otrok, letos približno 80. Za nekatere najmlajše je bilo srečanje z njim prav posebno doživetje, saj ga še prej niso poznali. Ob enem pa smo Miklavž in člani s smehom in mandarinam obdarili tudi zaposlene in mimoidoče. Seveda tudi letos nebi šlo brez velikodušne pomoči sponzorja, ki je zopet nesebično priskočili na pomoč. Zahvala gre Hmezad Trgovini d.o.o. in tudi Zlatku Kerčmarju, ki je poskrbel za veselje najmlajših. Jan Jelenc, predsednik Leo kluba Celjski vitezi
02 Januar 2019
Zadetkov: 697
Dobrodelna predstava »MOŠKA COPATA« V nedeljo, 18.11.2018, je LEO klub Celjski vitezi organiziral dobrodelni večer smeha s predstavo komika Ranka Babića z naslovom MOŠKA COPATA. Dobra predstava je obiskovalce nasmejala in hkrati skozi odlične življenjske situacije prikazala, da so vsi moški copate, a le pravi moški si to upajo povedati naglas! Organizatorji so z dobrodelnimi prispevki zbrali kar 1.800 €. Od tega so del namenili Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Celje, za nakup novih računalnikov, na katerih se bodo slepi in slabovidni mladostniki učili, ter razvijali svoje informacijske spretnosti za nadaljnjo življenje. Preostanek pa so namenili Osnovni šoli Glazija Celje, katera bo izbrani denar porabila za dodatno opremo šolskega kombija in za menjavo klančine pred šolo. Vitezi, ki že več kot 20 let skrbijo za pestro dobrodelno paleto dogodkov v celjski regiji, želijo pozitivno izboljšati in vplivati na razvoj mladih. Predsednik Leo kluba Celjski vitezi, Jan Jelenc, je po predstavi dejal: “Dobrodelni večer smeha je v celoti uspel, saj je na predstavo v veliko dvorano Celjskega doma prišlo nemalo občanov. Veseli smo take udeležbe Celjanov, saj smo tako uspeli s skupnimi močmi pokazati, da še zmeraj znamo pomagati šibkejšim.” Zahvala gre vsem obiskovalcem, ki so se odzvali povabilu na predstavo in pozivu organizatorjev. Prav tako gre zahvala vsem medijem, ki so nam pomagali širiti glas, kot tudi podjetjem Segon Šket, Nepremičnine Gradisan, Brahi gradnje in EMS, katera so nesebično prispevala del finančnih sredstev k skupni donaciji.
23 Januar 2017
Zadetkov: 1384

V mesecu decembru smo Celjski Vitezi bili povabljeni k sodelovanju že 2 leto zapored z veleposlaništvom v Sarajevu pri pomoči na Diplomatskem bazarju 2017.

Več
08 Januar 2017
Zadetkov: 1488

V soboto, 5.11.2016 ob 19:30 uri, se je v veliki dvorani Celjskega doma v Celju zgodil tradicionalni dobrodelni večer smeha v izvedbi starega prekaljenega mačka Borisa Kobala in mladega prodornega Tina Vodopivca. Po končanem koncertu smo se mladi člani Leo kluba izkazali še s pogostitvijo vseh gostov.

Več
05 December 2016
Zadetkov: 1263

Člani Leo Klub Celjski Vitezi smo danes, že 17. leto zapored, ponovno obiskali otroške oddelke Splošne bolnišnice Celje. Naš Miklavž Zlatko Kerčmar je pričaral nasmehe na mala usta in obdaril več kot 80 otrok ter jim vsaj za kratek popestril bivanje v bolnišnici.

Več
05 November 2016
Zadetkov: 1457

V SOBOTO, 5.11.2016 ob 19:30 uri, se bo v dvorani Celjskega doma v Celju ponovno odvijal dobrodelni večer smeha.

Več
16 April 2016
Zadetkov: 2201

Utrinki z že tradicionalnega projekta Sveži Veter kjer smo letos Vitezi peljali otroke iz Celjskega na celodnevni izlet po Ljubljani.

Več